Заведения

РЕСТОРАНТ GARDEA

В новия ресторант Gardea може да се насладите на модерен дизайн, вкусна храна и качествени напитки, a лятната градина към него е истински оазис, съчетаващ красива гледка към реката, кичести дървета, шадравани, ухание на барбекю и дискретен музикален фон. Mенюто предлага ястия от националната и европейската кухня. Осигурен е и безплатен интернет достъп. Ресторантът е с капацитет 230 места – 80 на закрито и 150 на открито.

За резервации:

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

ЛОБИ БАР

Лоби барът впечатлява със стилна атмосфера, в която можете да се насладите на разнообразни безалкохолни напитки и висококачествено кафе. Намира се в просторното фоайе на хотела, разполага с 40 места и безплатен интернет достъп.

Панорамният ресторант е отличен с годишната награда на БХРА в категорията „Гурме ресторант през 2010 г., 2014 г. и 2015 г., както и както и с приза „А ла карт ресторант“ за 2016 г.

Работно време

Само при предварително запазено и планирано събитие

Мероприятия

Възможност за организиране на различни събития

Кетъринг

Професионално обслужване за всякакъв тип събития

Резервации

Свържете се с нас на
тел: 0889 955 095

РЕСТОРАНТ ПАНОРАМА

Ресторант Панорама е с изискан интериор и невероятна гледка към града и акваторията на Русенското пристанище. Оригиналното гурме меню включва кулинарни изкушения от световната кухня, провокиращи сетивата и на най-големите ценители, отбрани питиета, богата винена листа, елитен сервиз и изпълнения на акустично пиано. Разполага с 80 места.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

С уникална гледка

Уникалната гледка прави ресторанта предпочитано място от видни държавници, дипломати, известни личности, гости на град Русе или просто ценители на добрата кухня в приятна обстановка.

МЕХАНА РИГА

Механата разполага със 160 седящи места и е с обзавеждане в традиционен български стил. Менюто на механата предлага оригинални ястия от националната кухня. Механата е подходящо място за организиране на различни празнични събития.

За резервации:

Previous slide
Next slide

РЕСТОРАНТ РИГА

Ресторант Рига разполага с 450 места в три автономни зали, които при необходимост могат да общуват директно. Уютна атмосфера, чудесни блюда и отлично обслужване ще направят вашия празник незабравим. Голямата площ и архитектурна даденост на ресторант Рига дават възможност за подредба по желание на клиента (блок маси, коктейлни маси, банкетни маси, театър, киносалон, П-образно, Т-образно, кръгла маса и т.н.) и организиране на разнообразни мероприятия и срещи.

За резервации:

Общи условия

Условия за настаняване

Настаняване след 14 ч.
Напускане преди 12 ч.
Резервациите се пазят до 24:00 ч.

Домашни любимци се приемат след заплащане на еднократна такса от 20 лв.

Въпроси и допълнителна информация

По всички възникнали въпроси в процеса на резервацията и/или заплащането на услугата, не се колебайте да се свържете с нас на адрес: Русе, бул. „Придунавски“ 22,
тел. +359 82 822 042, 0882 920092 ,
office@hotel-riga.com

Политика за личните данни

Уважаеми гости на Гранд хотел „Рига“ гр. Русе,

Защитата на Вашите лични данни е важна за нас! Ние оценяваме оказаното ни доверие да посетите и използвате услугите на нашия хотел.

Информация за нас:

„Рига Палас“ АД, с ЕИК: 204798633, със седалище и адрес на управление: гр. София 1303,р-н Възраждане, ул.“Марко Балабанов 4А, тел. 082 822042, е-mail office@hotel-riga.com, е администратор и обработващ лични данни.

Ние обработваме Вашите лични данни с цел да Ви предоставим по-добри, по-качествени и по-разнообразни хотелски услуги. Ние защитаваме Вашите данни като прилагаме всички подходящи технически и организационни средства, с които разполагаме, за да не допускаме неразрешен достъп, неразрешено или злонамерено ползване, загуба или преждевременно заличаване на информация.

Ние събираме и обработваме лични данни само при спазване на изискванията на българското и европейското законодателство.
Настоящото уведомление има за цел да Ви разясни как и защо обработваме личните Ви данни.

Какви категории лични данни се събират:

Личната информация може да включва:

– Данни за идентификация – име, ЕГН, дата на раждане на чужденец, номер, дата на валидност и къде е издаден документа за самоличност, националност;

– Финансова информация и информация за разплащане/фактуриране (като последните четири цифри на кредитна карта/дата на изтичане и кредитна история).

Как и защо използваме личните Ви данни:

Обработката на Вашите лични данни се извършва с цел:

установяване на самоличността на клиента при запитване, предварителна резервация и/или настаняване в Гранд хотел „Рига“ – гр. Русе.
да изпълним наши законови задължения.
Ако не ни предоставите данни за идентификация, не бихме могли да Ви предоставим нашите хотелски услуги.

Услугите на хотела не са насочени към деца под 14 години. Използването на нашите услуги е позволено само с изричното съгласие на родител или настойник. Когато получаваме информация от дете под 14 години, ние си запазваме правото да я изтрием.

Съгласие и използване на данни за посочените цели:

Когато предоставите Вашите лични данни на служителите на рецепция на хотел Гранд хотел „Рига“ – гр. Русе, Вие извършвате разкриването на данните напълно доброволно. С предоставянето на Вашите лични данни, Вие давате съгласие за събирането, обработката и използването им с цел: настаняване в хотела. Събиране, обработка и използване за каквито и да са други цели не се извършва.

Кога разкриваме лична информация:

Вашата лична информация без Ваше изрично съгласие няма да бъде предоставена на други лица, освен ако даден закон, наредба или съдебно разпореждане законно изисква и ни разрешава да го направим.

Вашите лични данни няма да бъдат предавани на трети държави или международни организации.

Вашите права

Вие имате право на достъп до отнасящите се до Вас лични данни, право на коригиране, право на ограничаване и възражение срещу обработването на предоставените лични данни, право на преносимост на данните, право на уведомяване за нарушение на сигурността на Вашите лични данни, както и да поискате изтриване на Вашата лична информация, когато повече не е необходима за целите, за които е била събрана или обработвана.

Вие имате право на оттеглянето на съгласието си по всяко време, без да се засяга законосъобразността на обработването въз основа на съгласие, което е дадено, преди то да бъде оттеглено.

Вашите права можете да защитите като подадете жалба до КЗЛД или до съда.

Вашето доверие е важно за нас! Затова ще отговорим на всички Ваши запитвания относно обработката на личните Ви данни. Ако имате въпроси, на които не сте получили отговор от настоящия документ или ако желаете да получите по-задълбочена информация по определен въпрос, моля, свържете се по всяко време с нашия екип на следния електронен адрес: office@hotel-riga.com или на телефон: + 359 82822042

Актуалност и промени на политиката:

С цел да прилагаме най-актуалните мерки за защита и с цел спазване на действащото законодателство, ние ще актуализираме редовно Политиката за защита на личните данни и поверителност.